Eerste Monteur / Engineer beveiligingstechniek superjachten Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2900,- tot € 3400,- per maand

Over de functie

Als eerste monteur elektrotechniek ben je gewend om leiding te geven en zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze functie is spannender en veel meer dan dat alleen. Want jouw kunsten als engineer worden namelijk ook benut.

Ik ben op zoek naar een eerste elektromonteur met ervaring in tekenwerk. Dit gebeurt in AutoCad. Deze ervaring heb je opgebouwd vanuit eigen interesse of vanuit eerdere werkervaring. Als eerste elektromonteur ga jij aan boord van de meest luxueuze superjachten de beveiliging in en rondom het jacht aanleggen en installeren. Denk hierbij aan camera’s, vingerscans en andere ID-toegangscontroles. Als engineer help jij om tekeningen te maken of te wijzigen.

Je bent dus afwisselend bezig op verschillende superjachten met bekabeling, afmontage, installatie en engineering. Ook werk je veel met Excel om ruimtes in het schip in te delen met materialen. Deze werkzaamheden bevinden zich op verschillende werven in Nederland. Wil je vast in dienst of werk je al als zelfstandige, dan kom ik graag met je in contact.
Bel me gerust zodat we deze gave kans kunnen bespreken!

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken we een ervaren elektrotechneut met engineer vaardigheden. Dit maakt de functie erg veelzijdig en uitdagend. We zien graag de volgende zaken terug in onze nieuwe collega:
- Minimaal afgeronde opleiding mbo3 (eerste monteur) met aanvulling in beveiligingstechniek;
- Ervaring met tekenen in AutoCad;
- VCA certificaat (of bereid deze te halen).

Wat wij bieden

We willen dat onze collega's gelukkig zijn in hun werk- en privésituatie. Daarom bieden we je graag het volgende aan:
- Een goed marktconform salaris;
- Vakantiedagen met de mogelijkheid om meer vrije dagen te sparen (tijd voor tijd);
- Opleidingen en cursussen worden voor je betaald;
- Veel afwisseling in je werk;
- Leuk werkomgeving met fijne collega's.

Ben jij of ken jij de elektromonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct! Bij vragen kan je me ook bellen of appen op 06-31 96 85 27 of mailen naar rogier@jackling.nl. Laten we snel in contact komen!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via