Part-time Online Marketeer (junior)

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Berkel en Rodenrijs

Over de functie

Jij hebt deze vacature online marketeer gevonden, dus we zijn best lekker bezig. Maar we willen meer! Onze afdeling online marketing zoekt daarom versterking in de vorm van een junior online marketeer.

Jij komt te werken voor ons én onze dochteronderneming Bowers. En het is aan jou om ervoor te zorgen dat wij online gevonden worden. Samen met jouw collega’s zet jij je in om ons bereik te vergroten. Dit doe jij door dagelijks bezig te zijn met SEO marketing, social marketing, content marketing, data analyses en projectmanagement.

Een veelzijdige baan dus, waarin je veel kunt leren. Maar het vergt wel van jou dat je goed en snel kunt schakelen - zowel met collega's als tussen taken. Jij neemt dus graag het voortouw en bent vindingrijk. Als online marketeer weet jij als geen ander onze cultuur, werkwijze en USP's te vertalen naar teksten, campagnes en vacatures die onze doelgroep bereiken en aanspreken.

Wat wij vragen

- Facebook, LinkedIn, Instagram... sociale media hebben geen geheimen voor jou
- Je hebt een zeer goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
- Een goed analytisch vermogen
- (minimaal) hbo werk en denkniveau
- Iemand met veel energie! Je hebt een pro-actieve houding en bent nieuwsgierig op het vervelende af
- Je bent creatief en leergierig
- Jij weet hoe je mensen in beweging krijgt, kunt motiveren en overtuigen

Ervaring in de online marketing is een pre, maar niet vereist.

Wat wij bieden

Wij bieden je een mooie kans in een gezellig bedrijf. Je krijgt alle mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel vrijheid binnen je positie als online marketeer. Uiteraard hoort er een goed salaris bij de functie, daarnaast bouw je pensioen op, krijg je 25 vakantiedagen (o.b.v. full-time) en nemen we je graag mee op onze gezellige bedrijfsuitjes (wanneer dat weer kan).

Je komt te werken bij ons hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs, slechts 5 minuten van Rotterdam en niet veel verder van Delft en Den Haag gelegen. De metro stopt in de straat!

Wij vragen in de basis iemand voor 24 uur.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Laura: laura.beers@jackling.nl / 010 - 5147311
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via