Werkvoorbereider Elektrotechniek Purmerend

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Purmerend
Salarisindicatie € 3000,- tot € 3700,- per maand

Over de functie

Werken als werkvoorbereider op projecten is meer dan alleen coördineren en organiseren. Je werkt nauw samen met de Engineer. Je vindt het een uitdaging om serviceprojecten op het gebied van elektrotechniek in de utiliteit te coördineren. Denk hierbij aan projecten als: ziekenhuizen, treinstations, grote kantoorpanden en overheidsinstellingen.

Jouw verantwoordelijkheid is het maken van projectanalyses, het controleren van contractstukken en werktekeningen en het uitwerken van effectieve, gedetailleerde werkmethoden om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden.

Verder bewaak je de planning, geef je invulling aan het risicomanagement en zorg je voor archivering van de documentenstroom. Je overlegt met en adviseert de projectleider, engineer en uitvoerder, maar onderhoudt ook contacten met collega-werkvoorbereiders, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever. Je werkt rechtstreeks onder de projectleider of de projectmanager.

Wat wij vragen

- Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
- Je beschikt over een technische opleiding Elektrotechniek of Installatietechniek en eventueel aanvullende functiegerichte vakopleidingen;
- Je hebt relevante werkervaring. Bij Jackling is jouw motivatie en de wil om iets te kunnen belangrijker dan ervaring!
- Probleemanalyse, organisatietalent en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid zijn jouw sterke kanten;
- Je werkt accuraat.
- Humor!

Wat wij bieden

Je kan rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je werken in de techniek? Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris (tussen de €3.000 - €3.700,- afhankelijk van jouw ervaring)
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
- Leuke bedrijfsuitjes!

Solliciteer nu, dan neem ik contact met je op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken! Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-25655536 / 0252-626615
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via