Elektromonteur scheepsbouw Berkel en Rodenrijs

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Berkel En Rodenrijs
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Een afwisselende baan als elektromonteur, dat is wat wij bieden. Heb jij naast elektrotechnische kennis en ervaring, affiniteit met de maritieme sector dan is dit helemaal passend voor jou. Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische kwaliteiten kan gebruiken en uitbreiden.
Bel mij als je nu al overstag bent!

Als elektromonteur ben je samen met je collega’s verschillende taken aan het uitvoeren: installatie, montage en onderhoud van elektrotechnische installaties en besturingssystemen aan boord van (werk)schepen en jachten. Je lost storingen op en verricht preventief onderhoud.

Je werkzaamheden vinden plaats op in aanbouw zijnde schepen op de werf, maar het komt ook voor dat je “refits” uitvoert. Dit betekent aanpassingen en verbeteringen doorvoeren op bestaande schepen. Over het algemeen werk je als elektromonteur op een werf, maar het kan af en toe voorkomen dat je ergens anders heen gaat. Never a dull moment!

Wat wij vragen

- Minimaal een afgeronde opleiding mbo elektrotechniek niveau 4;
- In bezit van Rijbewijs B;
- Affiniteit met maritieme sector;
- Flexibele instelling en dosis humor;
- Technisch analytisch en oplossend vermogen;
- Woonachtig in Zuid-Holland.

Wat wij bieden

Een vast contract voor 40 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever! Onze orderportefeuille is goed gevuld, dus aan zekerheid geen gebrek.

Wil jij jezelf als elektromonteur in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen kan dat zeker. Ons bedrijf wil voorop blijven lopen in de techniek dus bijscholing hoort daarbij.

Genoeg over ons. Solliciteer direct en we nemen contact met je op! Eerst nog een paar vragen? Ik ben bereikbaar op 06-21142829 / 010-5147311
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.