Servicemonteur elektrotechniek inclusief servicebus - Vlaardingen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3000,- per maand

Over de functie

Als servicemonteur elektrotechniek krijg je een werkbus met goed gereedschap. Je krijgt ook veel vrijheid en werkt in één gebied. Zijn dit woorden die jou aanspreken dan ben ik op zoek naar jou!

Binnen de woningbouw rijd jij vanuit huis met jouw bus richting de zaak om daar even rustig een bak koffie te drinken en je collega’s gedag te zeggen. Jij krijgt van de planning jouw werkbonnen van die dag, en je eerste klus is een storing verhelpen aan de intercom. Vervolgens haal je bij de benzinepomp een lekker broodje en ga je naar de volgende klus.

Elke dag ziet er anders uit. Je hebt als servicemonteur elektrotechniek veel afwisseling. Hierom kom je ook vaak in contact met klanten. En vindt het dus leuk om overal een praatje te maken en de klant zo goed mogelijk te helpen. Je verleent voornamelijk S&O aan huisinstallaties. Denk hierbij aan plaatsen van stopcontacten, maken van extra groepen, storing verhelpen aan intercom, stroomstoringen algeheel verhelpen en meerdere zwakstroom installaties installeren/plaatsen/verwijderen.
Je werkt als servicetechnicus elektrotechniek vooral in één regio. Waardoor je de omgeving en de klanten echt leert kennen. Je hebt nauwelijks last van files en krijgt veel vrijheid.

Wat wij vragen

Deze mooie functie heeft de volgende functie eisen:
- Afgeronde mbo 3 opleiding richting elektrotechniek is een pre;
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
- Meerdere jaren ervaring is een pre;
- Klantgericht;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Voor je harde werk kun je de volgende voorwaarden van ons verwachten:
- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Eigen werkbus;
- Leuke team activiteiten.

Is deze functie jou op je lijf geschreven, of wil je nog meer informatie? Bel of whatsapp gerust, je kunt me bereiken op 06-21 14 28 29. Solliciteer nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via