Beginnend Elektro monteur Niveau 2 of 3 Vlaardingen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2500,- per maand

Over de functie

Als startend elektromonteur ofwel monteur E ga je met de eenvoudige klussen beginnen om het vak verder onder de knie te krijgen. Je trekt samen met collega's onder andere kabels door de verschillende kabelgoten en pijpen. Ook monteer je armaturen netjes af en sluit je zaken aan, en zorg je ervoor dat alles goed is doorgemeten zodat het functioneert. Samen met een eerste monteur of je teamleider ondersteun je bij het in bedrijfstellen van elektrische schakelpanelen, verlichtingsarmaturen of andere componenten.

Je komt met de meest uiteenlopende en gave stukjes techniek in aanraking. Omdat je onderdeel bent van een team leer je van elkaar en creeer je een goede basis voor de volgende stappen in je technische carriere.

Wat wij vragen

- mbo niveau 2 monteur elektrotechnische installaties (BOL of BBL)
of
- mbo niveau 3 Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen
of
- mbo niveau 3 Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit
of
- mbo 4 Technicus engineering (elektrotechniek)

- Goede motivatie en willen investeren in je ontwikkeling, dat doen wij ook!
- Rijbewijs B is een pre;
- Nederlands in woord en geschrift;
- Goed in een team kunnen werken.

Wat wij bieden

Je komt net van je opleiding niveau 2 elektrotechniek en de wereld ligt aan je voeten. Er zijn veel kansen voor technisch opgeleide jonge techneuten, zou je zeggen. Toch is begeleiding bij organisaties vaak onder de maat om een jonge nieuwe collega verder het vak in te helpen.

Jackling doet dit anders, onze sollicitatieprocedure zorgt ervoor dat zaken snel en vlot verlopen. Als jij gereageert op deze vacature, hoef je geen lange brief te schrijven, je bent tenslotte techneut en geen auteur. Na je sollicitatie nemen wij telefonisch contact met jou op en maken een afspraak bij ons op kantoor. Hier houden we een ontspannen kennismakingsgesprek, zo leren we elkaar kennen en kunnen we onderzoeken waar jouw wensen en sterke punten liggen. Als dit helder is maken we samen de keuze voor een locatie en functie, en gaan we kennismaken met de teamleider die jou opneemt in zijn team.

Kortom een zorgvuldig kennismakingstraject zodat jij de beste start kunt maken. Voor deze functie als startend elektromonteur is er een eerste week trainingssessie om ervoor te zorgen dat jij de werkwijze en kwaliteitsstandaarden leert: heel anders dan op school en je stageplek. Na de trainingsweek ga je naar je team en lekker aan het werk, tijdens het werk wordt je begeleid en ga je ervaring opdoen. Binnen een jaar zijn er mogelijkheden met specifieke onderdelen extra te trainen in het trainingscentrum, specialties.

Voor vragen kan je me bellen op 06-15 29 49 57

Wil jij de juiste start maken bij ons? Wil je werken in de techniek? Solliciteer direct!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via

In 4 stappen aan het werk:

  1. Solliciteer! Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.
  2. We bellen. Goed om even kennis te maken.
  3. Tijd voor een echt gesprek. Passen wij bij jou?
  4. Handtekening zetten en we kunnen beginnen.