Enthousiaste loodgieter Heemskerk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Heemskerk
Salarisindicatie € 2700,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Als loodgieter weet je dat geen dag hetzelfde is. De installatiemonteur gaat bij mensen thuis langs om problemen te verhelpen. Lekkages opsporen, sanitair vervangen, badkamers renoveren, het hoort er allemaal bij. Het is bij ons ook mogelijk om jezelf breder te oriënteren door middel van cursussen die wij voor je betalen. Het is namelijk niet ondenkbaar dat er meer loos is bij de klant dan aangegeven is. Onze loodgieters zijn dan ook niet te beroerd om te helpen. Dit zou kunnen betekenen dat je cv ketels checkt of een stukje timmerwerk doet. Wat zou jij nog erbij willen leren?

Wij staan voor vakwerk en zijn sociaal richting onze opdrachtgevers, klantgericht, oplossingsgericht en klaar als het echt klaar is. Wil je meer hierover weten, dan ben ik uiteraard te bereiken om je te woord te staan!

Wat wij vragen

Wij zien graag wat zaken terug in jouw ervaring. Je bent in ieder geval al even bezig in het vak en hebt de basis heel goed in de vingers. Daarbij heb je een opleiding genoten van minimaal niveau 2. Vanaf daar helpen wij je eventueel verder te ontwikkelen.

Dus wij vragen:
- Een afgeronde mbo 2 opleiding richting installatietechniek;
- In het bezit van een VCA certificaat (in ieder geval bereid om te halen);
- In het bezit van een rijbewijs;
- Een praktische en flexibele instelling.

Wat wij bieden

Wij bieden een goed maandsalaris en cursussen worden door ons betaald. Vrije tijd is belangrijk, daarom geven wij ook genoeg vrije dagen om lekker je eigen ding te doen!

In het kort:
- Een goed besproken salaris;
- Vakantiedagen met de mogelijkheid meer vakantie te sparen;
- Kilometer vergoeding;
- Pensioenopbouw;
- Cursussen worden voor je betaald;

Je bent al zo ver gekomen, heb je nog vragen over het bovenstaande? Bel, mail of app me gerust. Ik ben te bereiken op 06 31 96 85 27. Je kunt ook direct solliciteren en gaan we snel met elkaar aan tafel zitten!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via