Service monteur Beveiligingstechniek Elektro Amstelveen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2800,-

Over de functie

Ben jij service monteur en heb je ervaring in de beveiliging? Of heb je een elektro technische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als monteur beveiligingsinstallaties kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit.

Service monteur beveiligingstechniek is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen.
Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.

Als installateur beveiligingsinstallaties ben je er voor het inbedrijfstellen, uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties.
Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.

Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektro monteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo opleiding gericht op elektrotechniek, eventueel aangevuld met technicus beveiligingssystemen (TBV of MBV);
- Minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur;
- NEN-3140 certificaat of bereid deze te halen;
- VCA-basis of bereid deze te halen;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

- Een goed salaris;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract;
- Een vaste contactpersoon/projectmanager;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Een goede pensioenregeling.

Word jij onze nieuwe collega service monteur beveiligingstechniek? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je nog vragen hebt over de vacature. 06 46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via