Werkvoorbereider Utiliteit Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3500,-

Over de functie

Jij bent het middelpunt van mooie projecten in de installatietechniek als werkvoorbereider, planner en coördinator. Je bent planner, ondersteunt de projectleider, bewaakt de financiële planning en kadert de lijnen van het project af. Je bent de schakel tussen de uitvoering en de projectleider. Je kunt calculeren, werken opnemen en je vindt het uitdagend dat je meewerkt aan een complex project in de utiliteit.

Als jij oog hebt voor de algehele voortgang van het project, zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij vragen

- Mbo 4/hbo werk- en denkniveau richting installatietechniek;
- Minimaal 2 jaar ervaring als planner, werkvoorbereider of coördinator;
- Goed analyserend vermogen;
- Communicatief vaardig;
- Klantgericht.

Wat wij bieden

Bij ons krijg je bij aanvang een jaarcontract. Als de functie je bevalt kom je na dat jaar in aanmerking voor een vast dienstverband. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij doen er alles aan om je te ondersteunen bij de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan.

Wij bieden een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Is na het lezen van deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer nu of neem contact op met mij op 06-25655536.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via