Constructiebankwerker/Lasser Alkmaar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3000,-

Over de functie

Word jij blij als je als lasser een super strakke las hebt gelegd? En vind je het leuk om je laskwaliteiten te ontwikkelen? Ik ben per direct op zoek naar een tig-lasser met RVS ervaring. Als lasser ben jij zelfstandig constructies aan het vervaardigen. Dit doe je aan de hand van fabricagetekeningen en werkopdrachten en uitsluitend door het lassen van grote rvs constructies. Denk hierbij aan onderdelen voor superjachten zoals trap- en hekwerken, deuren en kozijnen.

Je gebruikt met gemak verschillende technieken zoals lassen, knippen, zagen, boren en tappen. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit, maar je werkt wel samen in een team met meerdere constructiebankwerkers/lassers.

Na een bakje koffie in de ochtend ga je met je collega’s naar de werkplaats waar je vanaf de tekeningen kan lezen wat er van je verwacht wordt die dag. Je gaat de hele dag aan de slag om tot een mooi eindproduct te komen zodat je aan het einde met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Wat wij vragen

- Mbo niveau 2/3 diploma richting metaalbewerking of werktuigbouwkunde;
- Diploma tig;
- VCA diploma of bereid deze te halen;
- In bezit van rijbewijs B;
- Je kunt tekeningen lezen.

Wat wij bieden

- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Een vast contactpersoon;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via