Hydrauliek monteur Alkmaar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2800,-

Over de functie

Ben jij een hydrauliek monteur die uitdagingen niet uit de weg gaat? In een team van vakspecialisten ben je verantwoordelijk voor de aanleg van leidingen en de montage van o.a. brandstof- en koelwatersystemen, pompen en voortstuwingssystemen aan boord van een superjacht.

Als hydrauliek monteur werk je mee aan de inbouw van leidingen en pompen. Dit ga je doen aan boord van superjachten die op de werf in aanbouw zijn. Dit betekent dat je je bezig houdt met het vervaardigen van de leidingsystemen zoals het buigen, draaien, zagen, lassen en monteren. Dit alles wordt gedaan aan de hand van tekeningen geproduceerd door de tekenkamer en metingen gedaan aan boord. Je hebt geen vaste werkplek, maar je werkt in en rondom een superjacht!

Wil jij als hydrauliek monteur werken aan de mooiste superjachten? Werk je het liefst zelfstandig, maar wil je wel onderdeel zijn van een team? Heb jij affiniteit met de jachtbouw of wil je graag in deze industrie aan de slag? Dan voel jij je bij ons helemaal thuis!

Wat wij vragen

- Mbo Metaal en/of Werktuigbouwkunde;
- Aanvullende certificaten in de hydrauliek is een pre;
- Rijbewijs B;
- Volledig begrip van hydrauliek, pneumatiek en/of elektrotechniek;
- Communicatief sterk.

Wat wij bieden

- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Een vast contactpersoon;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega hydrauliek? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via