Werkvoorbereider elektrotechniek voor kleine organisatie - Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 3000,- en € 3300,-

Over de functie

Je werkt naast de eigenaar om er samen voor te zorgen dat het werk goed wordt voorbereid en verloopt. Jij draagt zorg voor de lopende operationele zaken binnen de organisatie en bent de gesprekspartner van de eigenaar.

Als werkvoorbereider ben jij het aanspreekpunt voor klant en monteur. Het is jouw verantwoordelijkheid werk op te nemen bij de klant, voornamelijk in de utiliteit (verzorgingstehuizen). Daarnaast ben jij de adviespartner van de klant. Na opdrachtopname bij de klant houdt je je bezig met het opstellen van offertes en doe je een stukje calculatie voor de projecten.

Voor de monteur ben jij het eerste aanspreekpunt als zij op locatie zijn en vragen hebben. Jouw kennis van elektrotechniek moet dus wel op orde zijn, om ze op de juiste manier te begeleiden. Jij bent ook degene die de eerste lijn storingen ontvangt via de telefoon. Zo beoordeel je of het noodzakelijk is om een monteur te sturen of dat je de storing via de telefoon kan verhelpen.

Als werkvoorbereider heb je een bepalende rol. Jij bent degene die meebeslist over de werkprocessen en zorgt ervoor dat het operationele werk uit handen wordt genomen van de eigenaar.
Je werkt voor een kleinere elektrotechnische organisatie die werkzaam is binnen de zorginstellingen en de utiliteit. Het werk zit voornamelijk in uiteenlopende elektrotechnische werkzaamheden, zoals een intercom, toegangscontrole, data, en automatiseren van deuren.

Als werkvoorbereider bepaal jij hoe jouw dag eruitziet. Het ene moment ben je op pad en het andere moment woon je met een goede bak koffie een vergadering bij. Samen met de eigenaar, een gezellige joviale man is en een echte sportliefhebber, maak jij het verschil binnen de branche.

Wat wij vragen

- Elektrotechnische mbo diploma;
- Ervaring in een vergelijkbare functie;
- Administratief geordend;
- Sterk in overzicht en structuur;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

- Marktconform salaris voor een dergelijke functie;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Functie waar je in kan doorgroeien;
- Gezellige collega’s.

Is deze functie voor jou weggelegd en ben jij degene die de organisatie naar een hoger niveau kan tillen? Solliciteer dan direct! Of bij vragen bel mij op het nummer 06-21 14 28 29.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via