Calculator Data Elektrotechniek Nieuw-Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3300,-

Over de functie

Interessante en afwisselende projecten, goede begeleiding, fijne collega’s en verantwoordelijkheid en vrijheid. Dat is waar jij als calculator naar op zoek bent. Wij zoeken een ambitieuze collega die zijn voldoening haalt uit het maken van begrotingen voor diverse projecten binnen de utiliteit en industrie. Door jouw nauwkeurigheid en creativiteit doorzie je kansen en weet je jouw calculaties en werkzaamheden tot een succes te maken. Daardoor kun jij je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengen en hebben wij een collega die kan doorgroeien in de toekomst!

In je brede en afwisselende baan als calculator ligt je uitdaging in het opstellen van scherpe calculaties. Calculaties waar we niet alleen een opdracht mee kunnen winnen, maar waar we de opdracht ook voor kunnen realiseren. Jij begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbesteding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing. Je stelt de offerte op, stemt deze intern af en legt deze – eventueel in samenwerking met collega’s – voor bij de potentiële opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en een optimale technische/organisatorische voorbereiding en planning van je calculatie. Je komt te werken in een hecht en collegiaal team dat je vanuit zijn kennis en ervaring uitstekend kan ondersteunen en begeleiden in een goede start van je loopbaan bij ons!

- Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en tekeningen, calculeer jij installaties. Je maakt berekeningen, begrotingen en werkt businesscases uit.
- Je bent op de hoogte van de meest actuele wet en regelgeving en toetst of jouw ontwerp aan het bestek en aan de laatste eisen voldoet.
- Je maakt deel uit van de kostprijsgroep en ondersteunt diverse afdelingen zoals de engineering, tekenkamer, maar ook de projectmanager, bijvoorbeeld bij het kiezen van de componenten. En je zorgt dat de werkmappen samen met daarin technische tekeningen, werkinstructies en specificaties op orde zijn.
- Als calculator beoordeel je aan de hand van de offerteaanvraag of tender de geboden informatie en zorgt voor verduidelijking van deze info door het stellen van vragen aan de opdrachtgever.
- Met alle vergaarde informatie stel je een elektrotechnische calculatie c.q. begroting op die sluitend is aan de aanvraag, bereken je de kostprijs en bepaal je de benodigde materialen.

Wat wij vragen

We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega een passie heeft voor datatechniek en een brede technische interesse.

Verder vragen we:
- Mbo+werk-en denkniveau, richting een technische opleiding bijv. Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Industriële Automatisering;
- Kennis van Word, Excel, Microsoft Projects en PowerPoint;
- Analytisch vermogen
- Een gezonde dosis humor.

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open.

Verder:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
- Marktconform salaris;
- Pensioenregeling;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Neem contact op met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.
Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature. Doe dit op mijn nummer 06-25655536!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via