Service monteur E woningbouw - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 2800,-

Over de functie

Bij een leuke functie als service monteur E in de woningbouw horen goed gereedschap, mooie service bus, veel vrijheid en werken in één gebied. Tenminste dat vinden wij! Zijn dit woorden die jou aanspreken dan ben ik op zoek naar jou!

Als service monteur E in de woningbouw rijd jij vanuit huis met jouw mooie service bus richting de zaak om daar even rustig een bak koffie te drinken en je collega’s gedag te zeggen. Jij krijgt van de planning jouw werkbonnen van die dag, en je eerste klus is een storing verhelpen aan de intercom. Vervolgens haal je bij de benzinepomp een lekker broodje en ga je naar de volgende klus.

Elke dag ziet er anders uit. Je hebt veel klantcontact en vindt het dus ook leuk om overal een praatje te maken en de klant zo goed mogelijk te helpen. Je verleent service en onderhoud aan huisinstallaties. Denk hierbij aan plaatsen van stopcontacten, maken van extra groepen, storing verhelpen aan intercom, stroomstoringen algeheel verhelpen en meerdere zwakstroom installaties installeren/plaatsen/verwijderen.

Je werkt vooral in één gebeid waardoor je de omgeving en de klanten echt leert kennen. Je hebt nauwelijks last van files en vrijheid.

Wat wij vragen

Deze mooie functie heeft de volgende functie eisen:
- Afgeronde mbo 3 opleiding richting elektrotechniek;
- Een VCA-B diploma, of bereid deze te halen;
- Meerdere jaren ervaring is een pre;
- Klantgericht;
- Goede dosis humor.

Wat wij bieden

Voor je harde werk kun je de volgende voorwaarden van ons verwachten:
- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- 25 vakantiedagen;
- Cursussen worden voor je betaald;
- Eigen service bus;
- Leuke team activiteiten.

Is deze functie jou op je lijf geschreven, of wil je nog meer informatie? Bel of whatsapp gerust, je kunt me bereiken op 06 21 14 28 29. Solliciteer nu!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via