Servicemonteur Elektrotechniek Onderhoud Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 3000,-

Over de functie

De afdeling service en onderhoud is enorm aan het groeien. Ben jij een uitstekende servicemonteur elektrotechniek dan kom ik graag met je in contact om jou deze mooie kans te bieden!
Ik zoek een klantvriendelijke en communicatief vaardige service monteur die aan de slag wil om elektrische storingen op te sporen en te verhelpen.

Bij het werk van een servicemonteur elektrotechniek horen service- en onderhoudswerkzaamheden aan woningen of in de utiliteit. Ook reparatiewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties behoren uiteraard tot jouw werkzaamheden. Je voert zelfstandig reparaties, aanpassingen en uitbreidingen uit aan bestaande gebouw gebonden installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intercom, verlichting en de meterkast. Het is een afwisselende functie, aangezien de opdrachten in diverse werkomgevingen plaats vinden, het zogenoemde bonnenwerk. Om je werk goed uit te kunnen voeren, krijg je uiteraard de beschikking over een bedrijfsbus en een telefoon. Word jij mijn collega in dit leuke team?

Wat wij vragen

- Een afgeronde mbo 3 opleiding elektrotechniek;
- Klantvriendelijke instelling en een representatief voorkomen;
- Nauwkeurig, administratief en communicatief sterk;
- Goede kennis van de Nederlandse taal;
- In het bezit van VCA diploma en rijbewijs B.

Heb je geen afgeronde mbo 3 opleiding maar wel werkervaring als servicemonteur in de woningen of utiliteit? Bel mij dan over de mogelijkheden.

Wat wij bieden

- Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien, denk aan diverse cursussen en opleidingen;
- Werk volgens de RIVM veiligheidsrichtlijnen, in een team van vakmensen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Reiskostenvergoeding;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract.

Word jij mijn nieuwe collega servicemonteur elektrotechniek? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je mag me natuurlijk ook bellen of appen voor meer informatie. Dyane Spies 06 46 34 20 21
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via