Beveiligingsmonteur Rijswijk

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rijswijk Zh
Salarisindicatie € 2000,- tot € 2600,- per maand

Over de functie

Beveiliging | Goede arbeidsvoorwaarden | 40 uur | mbo

Wil jij graag aan de slag als beveiligingsmonteur bij een mooi bedrijf? Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en leergierige beveiligingsmonteur.

Als monteur beveiligings installaties behoort het installeren van verschillende beveiligingssystemen tot jouw dagelijkse werkzaamheden.
Denk aan camerasystemen en andere systemen ter voorkoming van inbraak-, brand-, intercom en ongewenste toegang die op de juiste wijze volgens tekening moeten worden geïnstalleerd .
Het werk is grotendeels vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt.

Ook als junior elektro monteur (minimaal mbo 2 elektrotechniek) die op zoek is naar een plek om zich te ontwikkelen als beveiligingsmonteur past goed in deze functie. Je moet wel in het bezit zijn van een rijbewijs en werkt eerst met een ervaren beveiligingsmonteur samen, zo krijgt je het vak onder de knie en doe je ervaring op.

Ben jij leergierig, heb je affiniteit voor zowel zwak- als sterkstroom installaties, ben je gemotiveerd en kom jij representatief over? Dan pas jij goed bij ons bedrijf!

Wat wij vragen

- Mbo/mts elektrotechniek;
- Diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV) pre;
- VCA-Basis of bereid zijn deze te behalen;
- In het bezit van een rijbewijs.

Wat wij bieden

- Een goed marktconform salaris;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien, met cursussen en opleidingen;
- Reiskostenvergoeding;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract.

Word jij mijn nieuwe collega beveiligingsmonteur? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je mag me natuurlijk ook bellen of een appje sturen voor meer informatie: Dyane Spies 06 46 34 20 21

Het is een bijzondere tijd. Wij hebben als bedrijf in overleg met onze klantengroep besloten kansen te zien.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via