Service monteur Beveiligingstechniek Alkmaar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Alkmaar
Salarisindicatie € 2300,- tot € 2800,- per maand

Over de functie

Ben jij service monteur en heb je ervaring in de beveiliging? Of heb je een elektro technische achtergrond en wil je graag werken in de beveiligingstechniek? Als monteur beveiligingsinstallaties kan je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit.
Service monteur beveiligingstechniek is een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot storingen oplossen.
Het is van belang dat dit secuur gebeurt omdat het gaat over veiligheid en de inboedel van een pand. Daarnaast ben je in staat om technische vraagstukken makkelijk uit te leggen aan de klant.
Als installateur beveiligingsinstallaties ben je er voor het inbedrijfstellen, uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties.
Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent bekend met verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen binnen de beveiligingstechniek.
Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektro monteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past goed in deze functie.

Wat wij vragen

- Afgeronde opleiding technicus beveiligingssystemen (TBV of MBV) of mbo elektro monteur;
- minimaal 2 jaar ervaring als elektro monteur;
- NEN-3140 certificaat;
- VCA-basis of bereid deze te halen;
- Zelfstandig;
- In bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

- Een goed salaris;
- Reiskostenvergoeding;
- Een vast contactpersoon;
- Een jaarcontract met de intentie om je na een jaar in vaste dienst te nemen;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De opleidingskosten zijn voor onze rekening.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Bel of app mij voor vragen over de vacature op 06-46 62 40 81
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via