Monteur elektro techniek brandmeld installaties Haarlem

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Haarlem
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3000,-

Over de functie

Hey techneut! Wij zijn dringend op zoek naar een monteur brandmeld installaties die ons team wil komen versterken. We zijn al jaren een stabiele partij op het gebied van brandbeveiliging installaties. Jij bent bekend met het installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties in zowel utiliteitsgebouwen maar ook bij particulieren thuis. Ook controleer je het centrale gebouw beheersysteem op eventuele storingen en verhelp je deze ook. Geen dag is hetzelfde want je krijgt ook met genoeg andere elektrotechnische installaties te maken. Denk hierbij aan beveiliging en domotica.

Wat wij vragen

Onze ideale monteur beschikt over:
- Een vakdiploma vanaf niveau MBO niveau 3 monteur data/electra of vergelijkbaar
- 2 tot 5 jaar werkervaring
- Een servicegerichte houding
- Communicatief sterk.
- Een geldig VCA diploma
- Een geldig rijbewijs B
- Solo werken is voor jou geen probleem
- Daarnaast ben je prettig in omgang voor je naaste collega's

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)

Zzp’ers opgelet! Wij laten ons niet uit het veld slaan door COVID-19! Ben je zzp’er en overweeg jij weer een loondienstverband? Wij staan voor je klaar en gaan graag met zzp'ers (zelfstandige zonder paniek) in gesprek over een dienstverband bij ons.
Neem contact op met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. Wij zorgen dat je terecht komt bij de gaafste projecten en opdrachten. Werk waarin niemand om je heen kan. Waarin iedereen je talent ziet en waardeert, met de zekerheid van vast werk. Voor ons heel gewoon.
Wij nodigen je uit in gesprek met ons te gaan, om te praten over een loondienstverband.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via