BIM Modelleur Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3100,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | mbo opleiding

Als Modelleur maak jij het 3D-model waarmee het ontwerp gevisualiseerd wordt, en voorzie je dit model van informatie waardoor dit een volledig BIM-model wordt. Je overlegt veel met het ontwerpteam, werkvoorbereiders en projectcoördinatoren en collega’s in de uitvoering. Projecten voer je in samenwerking uit voor onze interne klanten op verschillende afdelingen. Het is een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, waarbij jij meewerkt aan diverse multidisciplinaire projecten. De BIM-kennis die je opdoet in de projecten neem je mee en weet jij door te voeren. Je signaleert vroegtijdig risico’s in het ontwerp, denkt mee en participeert in ontwikkelingstrajecten over BIM-toepassingen, processen en vaardigheden.

Wat wij vragen

- mbo opleiding;
- Ervaring met Revit en/of 3D autocad;
- Kennis van installatietechniek is een pré;
- Kennis van werktuigbouwkunde is een pré;
- Modeleren als passie

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Per jaar stellen wij een opleidingsbudget beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor een verdiepende cursus Revit of iets anders.
Ik zorg er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Wij vinden familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt.

Dit is wat wij jou als gewaardeerde collega kunnen bieden:
- Een marktconform salaris
- Vakantiedagen en de mogelijkheid om er daarvan meer te sparen (TvT)
- 8% vakantietoeslag
- Cursussen en opleidingen worden voor je betaald
- Leuke team activiteiten

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan snel of stuur een whatsappje. Ik bel je terug om even kort kennis te maken. Daarna spreken we af voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Als je nog vragen hebt over de vacature, dan kun je uiteraard ook even bellen of appen. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via