Teamleider Elektrotechniek Vlaardingen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Vlaardingen
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3200,-

Over de functie

Vind jij het leuk om het voortouw te nemen binnen een groep elektromonteurs? Aanspreekpunt te zijn voor “jouw” jongens? Dan zoek ik jou!
Jij bent als teamleider het aanspreekpunt voor de ervaren en onervaren elektromonteurs, maar ook de schakel tussen de werkvloer, projectleiding en werkvoorbereiding. Samen met de projectleiding zorg jij voor de uitvoering van verschillende elektrotechnische taken; kabels trekken, af montage, plaatsten van armaturen , panelen en schakelborden installeren en het in bedrijfstellen van de elektrotechnische installaties.
Jouw rol is om samen met jouw team kwalitatief hoogstaand werk af te leveren en doet geen concessies op het gebied van veiligheid en oplevertijd.
Het type monteurs die er al werken zijn trots, hebben humor en willen samen mooie elektrotechnische klussen afleveren en hiervoor zoeken zij een aanvoerder die hen faciliteert in zaken erom heen, maar ook gewoon de handen uit de mouwen steekt om mee te buffelen.

Wat wij vragen

- Afgeronde mbo 3 of 4 opleiding elektrotechniek/technicus of vergelijkbaar;
- Aantoonbare ervaring als elektromonteur/eerste monteur ;
- Coachend, humor, integer en rechtvaardig;
- Integer en rechtvaardig;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

- Marktconform salaris;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie;
- Opleidingsbudget
- Pensioenregeling;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Durf jij het aan en dit jouw ideale baan? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Voor vragen, bel 06 46 34 20 21 of mail me Dyane@jackling.com
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via