Projectleider Installatietechniek Heemstede

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heemstede
Salarisindicatie Tussen € 3500,- en € 4500,-

Over de functie

Jij bent een leider, tactisch en enthousiast! Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van verschillende werktuigbouwkundige installaties (gebouwgebonden) binnen het gestelde budget. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur je de bij het project betrokken medewerkers, leveranciers en onderaannemers aan. Je bent financieel verantwoordelijk voor de projecten met een waarde variërend tussen de 10K – 200K aan W installaties. Je werkt nauw samen met de Projectleider E, zodat jullie elkaar helpen en van elkaar leren. Je toont leiderschap door te laten zien dat je het beste voor hebt met jouw team en je opdrachtgever. Jouw enthousiasme voor een goede oplevering van projecten breng je over op jouw collega's en je opdrachtgever!

Wat wij vragen

Wij vragen van jou:
- Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding
- Minimaal 4 jaar ervaring als projectleider
- Je hebt een werktuigbouwkundige of installatietechnische achtergrond gericht op beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties
- Je bent nauwkeurig en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel
- Je hebt een klantgerichte, collegiale en praktische instelling

Wat wij bieden

Je krijgt bij ons een jaarcontract. Na het eerste jaar kom je in aanmerking voor een vast contract als beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. Naast een goed salaris vinden wij het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Wij doen er alles aan om je te helpen om jouw doelen waar te maken. Wij zijn een betrouwbare samenwerkingspartner. Om ervoor te zorgen dat je er warm bij zit regelen wij jouw pensioen goed, zorgen we voor een leaseauto, telefoon en laptop.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en eventueel een derde gesprek:
Gesprek één is met mij om kennis te maken en wederzijdse wensen en behoeften uit te spreken.
Gesprek twee is met het management van de betreffende afdeling.
Gesprek drie is een kennismaking met het team die jij gaat aansturen.

Wacht niet langer en solliciteer nu door mij te bellen of door je CV en motivatie te sturen! Ik neem dan binnen een dag contact met je op.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via