Datamonteur netwerk - Rijswijk zh

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rijswijk Zh
Salarisindicatie € 1800,- tot € 2300,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | mbo opleiding

Om ons data en telecom-team te versterken zoek ik een Data monteur die bekend is met panelen en patchkasten en weet je daarnaast wat je aan moet met koperen kabels (cat. 5e, 6, 6a en 7), dan maakt jouw dat de geschikte kandidaat.
Naast het aanleggen van werkplekken, in elkaar zetten van patchkasten en het plaatsen van beveiligingsapparatuur zal je ook service- en onderhoud werkzaam verrichtten. Ben jij een gedreven monteur, die naast gewone kantoorpanden ook verschillende ministeries en andere overheidsinstellingen wil voorzien van de laatste technieken op het gebied van data, dan is deze functie wat voor jou!

Wat wij vragen

- Vanaf MBO niveau 2;
- kennis van Data bekabeling;
- Humorvolle techneut;
- VCA-Basis;
- Rijbewijs B.

Wat wij bieden

Je staat aan het begin van je carrière! Dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk. Ik zorg ervoor dat je in jouw regio aan de slag kan. Bij ons hangt een informele sfeer en staan wij als het nodig is altijd voor je klaar.

Dit is wat wij jou als gewaardeerde collega kunnen bieden:
- Een marktconform salaris;
- Vakantiedagen en de mogelijkheid om er daarvan meer te sparen (TvT);
- 8% vakantietoeslag ;
- Cursussen en opleidingen worden voor je betaald;
- Leuke teamactiviteiten

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan snel of stuur een whatsappje. Ik bel je terug om kennis te maken. Daarna spreken we af voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Als je nog vragen hebt over de vacature, dan kun je uiteraard ook even bellen of appen. Tot snel!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via