Constructiebankwerker Lasser - Bergschenhoek

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Bergschenhoek
Salarisindicatie Tussen € 2200,- en € 2800,-

Over de functie

Aan de slag bij een dynamische werkgever, Jackling Engineering, die oog heeft voor wat jij belangrijk vindt. Afhankelijk van je persoonlijke wensen, kom je terecht in een team waarin je kan ontwikkelen en jezelf kunt zijn. TIG en/of MIG/MAG lassen kun je en de verschillende materialen heb je al eens in je handen gehad. Ook als je net van school komt en het vak wil gaan proeven om te kijken waar jouw interesses liggen, willen wij jou graag spreken.

Wat wij vragen

Afhankelijk van het niveau waarop jij opereert, vragen wij jou een beeld te schetsen van je dag en de daarbij behorende werkzaamheden. We zien graag dat je open staat voor ontwikkeling, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Kortom: wij willen dat jij het beste uit jezelf haalt. Wij gaan samen met jou op zoek naar je sterktes, om die alleen maar beter te maken. Wat wij hiermee willen bereiken is dat jij werkzaam bent bij een bedrijf waar je van op aan kan en aandacht heeft voor jou.

Jij bent:
- In het bezit van een MBO niveau 2/3 diploma richting de metaalbewerking of werktuigbouwkunde
- In het bezit van je VCA of bereid deze te halen
- Goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
- In staat tekeningen te lezen
- In het bezit van je rijbewijs B
- Kritisch en hebt oog voor kwaliteit

Wat wij bieden

Het materiaal waarmee jij werkt, maakt voor jou geen verschil. In jouw werk is nauwkeurigheid de basis en je neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je producten. Je bent bekend met plaat-, pijp-, strip-, profiel- en staafmateriaal. TIG en/of MIG/MAG lassen kun je als de beste, met zowel RVS, staal als aluminium. Ook als je op een van deze gebieden gespecialiseerd bent of dit graag wil ontwikkelen, willen wij een kop koffie met jou drinken. Wij horen namelijk heel graag van jou wat je het liefst doet en hoe wij jou kunnen helpen. Kom jij kennismaken met ons?

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via