Mechanical Engineer - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie Tussen € 3000,- en € 3400,-

Over de functie

In deze afwisselende en boeiende functie geef je mede vorm aan onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, conceptualiseren en tekenen van zeer diverse werktuigbouwkundige installaties, die worden ontwikkeld voor onze klanten. Je werkzaamheden beperken zich niet tot tekenen, maar omvatten ook het beheer van tekeningen, het controleren en aanpassen van bestaand materiaal en het toezien op de voortgang van diverse projecten. Je staat dus
dicht bij de praktijk. Samen met collega's werk je aan projecten op het gebied van speciaal machinebouw, apparatenbouw en in de constructieve hoek.

Afwisseling is dus het sleutelwoord. Heb jij kennis van flowschema's, afsluiters, druksystemen reageer en bel voor meer info!

Wat wij vragen

Je bent een gedreven persoon die zijn sporen wil verdienen in de techniek, kennis van Autocad en bij voorkeur Solidworks en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt met succes een opleiding op MBO of HBO niveau (werktuigbouwkunde of autotechniek) afgerond. In deze functie werk je nauw samen met andere specialisten in de tekenkamer Je ziet het dan ook als een plezierige uitdaging om technische concepten secuur uit te werken. Je bent een leergierige en gedreven persoon die zijn intrede doet in de techniek.

Wat wij bieden

Werken bij JACkLING betekent werken binnen een professionele en dynamische omgeving. Onze organisatie groeit snel en biedt uitstekende mogelijkheden om je talenten te ontplooien. In JACkLING, een erkend leerbedrijf, vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kun je rekenen op een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via