Werkvoorbereider Installatietechniek - Den Haag

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats 'S-Gravenhage
Salarisindicatie Tussen € 2700,- en € 3200,-

Over de functie

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière als werkvoorbereider Lijkt het je leuk om in een team aan technische projecten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse projecten. Tijdens dit traject zorg je voor de selectie en levering van projectmateriaal en maak je calculaties, offertes en kostenbegrotingen t.a.v. meer- en minder werk. Daarnaast zorg je voor een goede communicatie, zodat het project tijdens uitvoering vlekkeloos verloopt. Technisch inzicht, commerciële houding en sociale vaardigheden zijn de belangrijkste eigenschappen om dit proces succesvol te laten verlopen en om eventuele structurele verbeteringen door te voeren.

Je hebt te maken met de uitvoerenden en de opdrachtgever,en levert een belangrijke bijdrage aan het projectresultaat daarbij signaleer je knelpunten met betrekking tot de voortgang van het project.
Als werkvoorbereider communiceer je met opdrachtgevers en leveranciers en bent mede verantwoordelijk voor de uitbreiding van de offertes en het meerwerk.
Het calculeren en opstellenen van offertes van projecten en/of projectonderdelen behoort tot jouw verantwoordelijkheid evenals het plannen van de service- en onderhoudswerkzaamheden.

Wat wij vragen

- MTS diploma of gelijkwaardige opleiding in de installatietechniek;
- Minimaal 2 jaar op een serviceafdeling van een installatiebedrijf;
- Ervaring met AutoCAD is een pré;
- Communicatieve vaardigheden, creatief en inventief, accuraat en stressbestendig;
- Kan goed samenwerken

Wat wij bieden

- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Marktconform salaris.
- Pensioenregeling.
-Mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.

Word jij mijn nieuwe collega?

Solliciteer dan direct op deze functie en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Ik ben bereikbaar op 06-46 34 20 21 en Dyane@jackling.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via