Servicemonteur Beveiliging Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2800,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Delft | MBO

Wij zijn bij JACkLING opzoek naar een gemotiveerde beveiligingsmonteur! Wil jij aan de slag als servicemonteur bij een van de beveiligingsspecialisten van het eerste uur? Word dan beveiligingsmonteur bij ons in Delft. Volledige brandmeldinstallaties installeren behoort tot de dagelijkse kost. Andere werkzaamheden bestaan uit het installeren van verschillende beveiligingssystemen waaronder inbraak-, brand-, intercom-, toegang- en camerasystemen.

Ben jij leergierig, heb je affiniteit voor zowel zwak als sterkstroom installaties, ben je gemotiveerd en kom jij representatief over? Dan pas jij goed bij ons bedrijf! Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, echter zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past precies in deze functie. Wil jij je omscholen, dan zal je moeten open staan om nieuwe kennis te vergaren en zal je eerst met een ervaren monteur op pad gaan.

Wat wij vragen

- MBO / MTS richting elektrotechniek
- Diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV)
- VCA-Basis of bereid zijn deze te behalen

Wat wij bieden

Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget zou je bijvoorbeeld een cursus NEN 3140 of VOP kunnen volgen. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan zodat je niet te veel tijd kwijt bent aan reizen. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen wij jou hier nog veel meer over vertellen.

Hard werken wordt bij ons beloond, twee keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar jouw arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van jouw carrière!
Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd WhatsAppen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via