Servicemonteur beveiligingstechniek Hoorn

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Hoorn Nh
Salarisindicatie Tussen € 2600,- en € 3000,-

Over de functie

Kom jij ons team versterken als servicemonteur beveilingingstechniek? Wij hebben op dit moment ruimte voor een nieuwe collega!

Als servicemonteur beveiligingstechniek ben je er voor het zelfstandig inbedrijfstellen, uitvoeren van onderhoud en het verhelpen van storingen aan beveiligingsinstallaties.
Je stemt je werkzaamheden af met de klant en biedt oplossingen voor verbetering van de installatie. Je bent ook bekend met overige installaties binnen de beveiligingstechniek.
Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, alleen zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past precies in deze functie.

Wat wij vragen

-Diploma Monteur beveiligingsinstallaties (MBV), technicus beveiligingsinstallaties (TBV) of je hebt de ambitie om een van deze diploma's te gaan halen
-In bezit van rijbewijs B
-VCA-basis of bereid deze te halen
-Gedreven en meedenkend
-Fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

- Een goed salaris
- Vakantiedagen met de mogelijkheid meer vakantiedagen te sparen ( TvT )
- Gerelateerde cursussen en opleidingen worden door ons vergoed
- Een goede pensioenregeling
- Een vast contactpersoon/projectmanager
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kunt natuurlijk ook altijd bellen of appen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via