1e Elektromonteur Bergen op Zoom

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Bergen Op Zoom
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3000,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40-urige werkweek | Regio Bergen op Zoom MBO

In een team van elektro monteurs zorg jij dat onze schepen elektrotechnisch aangestuurd worden! Een veelzijdige job waarbij je in een projectgroep aan de slag gaat. Je bent betrokken van het monteren van kabelgoten tot de in bedrijfstelling. Je trekt kabels, maakt schakelkasten en sluit PLC’s aan. Een breed pakket aan navigatie apparatuur wordt door jou geplaatst en in bedrijf gesteld. Na de te water lating van het jacht test jij alle systemen en vaar je mee tijdens de proefvaarten. Als eerste monteur krijg je veel verantwoordelijkheid mee en wordt van je verwacht dat je een leidinggevende rol op je neemt.
Ben je leergierig en enthousiast, voel je je thuis in een dynamische omgeving en kan jij goed met druk omgaan? Dan nodigen wij je uit om te reageren op deze functie!

Wat wij vragen

- MBO/MTS Elektrotechniek
- VCA Basis

Wat wij bieden

Bij JACkLING stellen wij de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. De afgelopen jaren heb je natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan binnen de elektrotechniek. Mocht je het leuk vinden is er een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via