Teamleider Elektrotechniek - Delft

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Delft
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3200,-

Over de functie

Als teamleider elektrotechniek ben jij het aanspreekpunt voor jouw ' jongens ' de ervaren en onervaren elektromonteurs, maar ook de schakel met projectleiding en werkvoorbereiding. Samen met de projectleiding zorg jij voor de uitvoering van verschillende elektrotechnische taken. Kabels die getrokken moeten worden, zaken die moeten worden afgemonteerd, aramturen die moeten worden geplaatst, panelen en schakelborden die moeten worden geinstalleerd en het in bedrijfstellen van de elektrotechnische installaties. Jouw rol is om een hoge kwaliteit werk met je team af te leveren en je doet geen concessies op het gebied van veiligheid, kwaliteit en tijdigheid.
De type monteurs die er al werken zijn trots, hebben humor en willen samen mooi elektrotechnische klussen afleveren en hiervoor zoeken zij een aanvoerder die hen faciliteert in zaken erom heen, maar ook gewoon de handen uit de mouwen steekt om mee te buffelen.
Omdat je op een vaste locatie werkt kun je goed met je leidinggevende vaardigheden uit de voeten en zie je wat er gebeurt, durf jij het aan ?

Wat wij vragen

MBO 3 of 4 afgerond Elektrotechniek / technicus of vergelijkbaar
Aantoonbare ervaring als elektromonteur / eerste monteur
Goede motivatie
Coachende humorvolle stijl
Integer en rechtvaardig
Rijbewijs B

Wat wij bieden

Als collega van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jou carrière. Of je nu wilt doorleren of juist de stap wil maken in je loopbaan, wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Te weten:
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).
- Prettige werksfeer binnen een groeiende organisatie.
- Pensioenregeling.
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract.
- Specialty trainingen

Word jij onze nieuwe medewerker? Solliciteer dan direct op deze functie en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd emailen/bellen als je nog vragen hebt over de vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via