Storingsmonteur Technische Dienst Drechtsteden

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam

Over de functie

Als storingsmonteur op de afdeling Technische Dienst ben jij verantwoordelijk voor het grote machinepark van een internationale speler binnen de voedingsmiddelenindustrie. Jouw grootste verantwoordelijkheid is dan ook het continu meedenken in en aandragen van oplossingen ten behoeve van verbetering in kwaliteit en productie. Daarnaast verlies je de veiligheid van de werkplek niet uit het oog. Om dit te realiseren, zal jij je bezig houden met het analyseren van storingen en het onderhouden en repareren van machines op zowel elektrotechnisch gebied als mechanisch gebied. Ten slotte houd jij je bezig met het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen die uit jouw analyses naar voren zijn gekomen.

Functie eisen

- Een MBO diploma minimaal niveau 4 richting Elektrotechniek of Mechatronica
- Beschikt over werktuigbouwkundige basiskennis
- Beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie, waarbij je te maken hebt gehad met zowel elektrotechnische als mechanische werkzaamheden
- Ervaring met PLC-programmering en kennis om schema's te lezen
- Goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, of bereid deze te halen
- Flexibel inzetbaar en bereid om jezelf te ontwikkelen
- Bekend met werken in een hygiënische ruimte met hoge kwaliteitseisen

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut die het vak van storingsmonteur verstaat en een feilloos gevoel heeft voor alles wat te maken heeft met techniek binnen de voedingsmiddelenindustrie? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter! Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via