Servicemonteur Beveiligingstechniek E Heerhugowaard

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Heerhugowaard
Salarisindicatie Tussen € 2300,- en € 2800,-

Over de functie

Ben jij een geboren onderzoeker? Altijd bereid om voor de klant tot het uiterste te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als servicemonteur in de beveiligingstechniek ga je aan de slag bij onze klanten op locatie in de utiliteit.
Een veelzijdige functie, je taken gaan van regulier onderhoud tot problemen ondervinden èn oplossen die er zijn in het systeem.
Het is van belang dat dit secuur gebeurd omdat het gaat over de veiligheid van de mensen en inboedel van het pand. Tevens moet je communicatief in staat zijn om technische vraagstukken makkelijk uit te kunnen leggen aan de klant.

Het werk is vergelijkbaar met dat van een elektromonteur, echter zijn de schakelkasten een stuk groter en werk je met werkspanningen tot wel 400 volt. Dus ook de elektromonteur die op zoek is naar meer variatie past precies in deze functie.
Lees jij jezelf in bovenstaande tekst? Neem dan snel contact met mij op!

Wat wij vragen

Afgeronde opleiding technicus beveiligingssystemen (TBV of MBV) of MBO elektromonteur
minimaal 2 jaar ervaring als elektromonteur
NEN-3140 certificaat
VCA-basis of bereid deze te halen
Zelfstandig
Representatief
In bezit van rijbewijs B

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via