Service Coördinator - Voorschoten

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Voorschoten
Salarisindicatie Tussen € 2400,- en € 3000,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Voorschoten | MBO

Wil jij werken in een unieke omgeving waarbij jij de spil bent van de afdeling? Dan is dit de vacature voor jou! Ben jij communicatief sterk, bewaak je goed het overzicht en kan je snel schakelen in een stressvolle omgeving dan is deze uitdaging echt iets voor jou. Als service coördinator schakel je constant tussen de projectleider en de verschillende uitvoerders. Daarnaast heb je contact met alle leveranciers en houd je nauwkeurig bij wat er in en uit gaat.

Kort samengevat is het jouw taak om er voor te zorgen dat de werkzaamheden in de werven nooit stil komen te liggen. Je werkomgeving is binnen de superjachten van 10 tallen meters lang waarbij jij voor een bepaald aspect verantwoordelijk bent. Zonder jou komt het werk stil te liggen en kan het uitvoerend personeel niet aan de slag. Jij bent de perfecte kandidaat als jij weet wat zich op de werkvloer afspeelt en dit kan vertalen naar de praktijk.

Het allerbelangrijkste in deze functie blijft wel de klantwensen omzetten in werkelijk uit te voeren opdrachten. Past bovengenoemde omschrijving bij jouw kwaliteiten dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat wij vragen

- MTS/MBO 4 of minimaal 5 jaar ervaring
- VCA-basis diploma

Wat wij bieden

Bij JACkLING stellen wij de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. De afgelopen jaren heb je natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan binnen een coördinerende rol. Er is een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via