Startend metaal werker / lasser / constructie - Oudekerk aan den Amstel

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Oudekerk aan den Amstel
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 2500,-

Over de functie

Als starter kom je hier echt tot je recht, ja kan en mag hier veel leren van ervaren en minder ervaren collega 's. Op school of bij je eerste baan is je veel seriematig werk geleerd en het mooie werk werd door de ervaren mannen gedaan, hmmm. Bij ons ga je slijpen, lassen, schuren, boren en construeren van allerlei werkstukken. Als jij van mooie auto 's of Super jachten houdt is dit je kans !
Je werkt in een loods / werkplaats waar het project met jouw handen en die van je collega's letterlijk tot leven komt. Elke dag weer wordt er een onderdeel toegevoegd van metaal met een functie: een luik, een scharnier, een stalen bint, kozijn, voeten, kabelgoten, doorvoeren et cetera.
De dag begint met koffie in de kantine waarna het werk met jouw voorman wordt verdeeld en jij lekker aan het werk gaat wel of niet onder begeleiding. Uiteraard zijn er tussendoor pauzes om te drinken en te lunchen. Aan het einde van de dag ga jij met een voldaan gevoel naar huis, ik heb wat moois gemaakt !
Lees ook even Wat wij bieden !

Wat wij vragen

Opleiding MBO 3 Allround Constructiewerker
of
Opleiding MBO 2 Constructiewerker
of
Opleiding MBO 2 / 3 Metaalbewerken
Goede motivatie is belangrijk !
Willen leren en ontwikkelen
Samen kunnen en willen werken

Wat wij bieden

Je komt net van je opleiding en de wereld en banen liggen aan je voeten. De media staat vol met: “Techneuten gezocht, krapte op de arbeidsmarkt, technisch talent gezocht”. Een ideale wereld voor een technisch opgeleide jonge techneut zou je zeggen.
Toch is begeleiding bij organisaties vaak ver onder de maat om een jonge nieuwe collega verder het vak in te helpen. Jackling doet dit anders, onze sollicitatieprocedure zorgt ervoor dat zaken snel en vlot verlopen. Als jij hebt gereageerd op deze vacature, doe het kort je hoeft geen opstel te schrijven, je bent tenslotte techneut en geen auteur, hierna nemen wij telefonisch contact met jou op en maken een afspraak bij ons op kantoor. Hier ga je ervaren dat je een ontspannen en leuk gesprek hebt, we gaan elkaar leren kennen en onderzoeken waar jou wensen en sterke punten liggen. Als dit helder is maken we samen met jou de keuze voor een locatie, functie en gaan we kennismaken met de voorman die jou opneemt in zijn team. Kortom een zorgvuldig onboarding ofwel kennismakingstraject zodat jij de beste start kunt maken
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via