Werkvoorbereider Diemen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Diemen
Salarisindicatie Tussen € 2900,- en € 3300,-

Over de functie

Werken als werkvoorbereider bij Jackling op onze projecten is meer dan alleen coördineren en organiseren. Je vindt het een uitdaging om serviceprojecten in de utiliteit te coördineren. Denk hierbij aan projecten als: ziekenhuizen, treinstations, grote kantoorpanden, overheidsinstellingen en meer. Jouw verantwoordelijkheid is het maken van projectanalyses, het controleren van contractstukken en werktekeningen en het uitwerken van effectieve, gedetailleerde werkmethoden om de uitvoering zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Verder bewaak je de planning, geef je invulling aan het risicomanagement en zorg je voor archivering van de documentenstroom. Je overlegt met en adviseert de projectleider, engineer en uitvoerder, maar onderhoudt ook contacten met collega-werkvoorbereiders, onderaannemers en adviseurs van de opdrachtgever. Je werkt rechtstreeks onder de projectleider of de projectmanager.

Wat wij vragen

Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
Je beschikt over een technische opleiding Elektrotechniek of Installatietechniek en eventueel aanvullende functiegerichte vakopleidingen;
Je hebt relevante werkervaring; Bij Jackling is jouw motivatie en de wil om iets te kunnen belangrijker dan ervaring!
Probleemanalyse, organisatietalent en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid zijn jouw sterke kanten;
Je werkt accuraat.
Humor!

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris (tussen de €2.800 - €4.000,- afhankelijk van jouw ervaring)
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
- Goede begeleiding tijdens je loopbaan
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast contract
- Leuke bedrijfsuitjes!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via