Werkvoorbereider Installaties W Amstelveen

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amstelveen
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3360,-

Over de functie

Als werkvoorbereider installatietechniek bij Jackling heb je een verantwoordelijke en afwisselende functie. Tot je werkzaamheden behoren het onderhouden van in- en externe contacten en het stroomlijnen van de projectadministratie. Je stelt materiaallijsten samen en begeleidt het inkoopproces. Daarnaast geef je op effectieve wijze sturing aan het projectteam en controleer je de installatietekeningen. Jij denkt proactief mee over verbeterpunten. Je bent als werkvoorbereider installatietechniek operationeel verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten. Je overlegt regelmatig over de voortgang en draagt er zorg voor dat wensen en eisen van opdrachtgevers in een duidelijk advies worden verwoord.

Wat wij vragen

- Afgeronde MBO opleiding
- Je bent een communicatief sterke specialist met een technische achtergrond en hebt grote affiniteit met de installatietechniek
- Je kunt jouw ideeën helder overbrengen
- Je weet klantwensen te vertalen naar werkbare oplossingen
- Het onderhouden van interne -en externe contacten
- Goede dosis humor

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via