Startend Elektromonteur Niveau 2 of 3 Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 2500,-

Over de functie

Als startend Elektromonteur ofwel monteur E ga je met de eenvoudige klussen beginnen om het vak verder onder de knie te krijgen. Je gaat samen met collega ' s onder andere kabels trekken door de verschillende kabelgoten, op pijpen. Ook monteer je armaturen netjes af en sluit je zaken aan en zorg je ervoor dat alles goed is doorgemeten zodat het functioneert. Samen met een eerste monteur of je teamleider ondersteun je bij het eventueel inbedrijfstellen van elektrische schakelpanelen, verlichtingsarmaturen of andere componenten. In de functie kom je met de meest uiteenlopende en gave stukjes techniek in aanraking. Omdat je onderdeel bent van een team leer je van elkaar en creeer je een enorm goede basis voor de volgende stappen in je technische carriere. Lees ook het stuk " Wat wij bieden" en je zal onder de indruk zijn.

Wat wij vragen

MBO niveau 2 Monteur elektrotechnische installaties (BOL of BBL)
of
MBO niveau 3 Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen
of
MBO niveau 3 Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit
of
MBO 4 Technicus engineering (elektrotechniek)
Goede motivatie en willen investeren in je ontwikkeling, dat gaan wij ook doen !
Rijbewijs B is een Pré
Nederlands in woord en geschrift
In een team kunnen en willen werken

Wat wij bieden

Je komt net van je opleiding niveau 2 elektrotechniek en de wereld en banen liggen aan je voeten. De media staat vol met Techneuten gezocht, krapte op de arbeidsmarkt, technisch talent gezocht. Een ideale wereld voor een technisch opgeleide jonge techneut zou je zeggen.
Toch is begeleiding bij organisaties vaak ver onder de maat om een jonge nieuwe collega verder het vak in te helpen. Jackling doet dit anders, onze sollicitatieprocedure zorgt ervoor dat zaken snel en vlot verlopen. Als jij hebt gereageerd op deze vacature, doe het kort je hoeft geen epistel te schrijven, je bent tenslotte techneut en geen auteur, hierna nemen wij telefonisch contact met jou op en maken een afspraak bij ons op kantoor. Hier ga je ervaren dat je een ontspanne en leuk gesprek hebt, we gaan elkaar leren kennen en onderzoeken waar jou wensen en sterke punten liggen. Als dit helder is maken we samen met jou de keuze voor een locatie, functie en gaan we kennismaken met de teamleider die jou opneemt in zijn team. Kortom een zorgvuldig onboarding ofwel kennismakingstraject zodat jij de beste start kunt maken. Voor deze functie als startend elektromonteur is er een eerste week trainingssessie welke ervoor zorgt dat jij de werkwijze en kwaliteitsstandaarden ervaart en gaat leren, heel anders als op school en je stageplek kan ik je melden.
Na de trainingsweek ga je naar je team en lekker aan het werk, tijdens het werk wordt je begeleid en ga je leren en ervaring opdoen. Binnen een jaar zijn er mogelijkheden met specifieke onderdelen extra te trainen in het trainingscentrum, specialties.
Wil jij de juiste start maken bij ons ? reageer.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via