Montage Medewerker Buitendienst Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau VMBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2000,- en € 2500,-

Over de functie

Ben jij iemand die niet graag op dezelfde plek werkt maar lekker onderweg? Zie jij uitdaging in het werken in een steeds veranderende omgeving? Zou jij graag snel willen doorgroeien in een kleine maar hechte organisatie? Dan staat deze functie op je lijf geschreven! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe collega in de buitendienst.
Je gaat met de bus van de zaak langs bij verschillende klanten om daar waar nodig, onderhoud te plegen aan compensatoren en rookgaskleppen, nieuwe compensatoren te monteren en natuurlijk het relatiebehoud te beheren bij de klanten! Je gaat werken in een klein maar gezellig team waar tal van doorgroeimogelijkheden zijn! Denk hierbij aan voorman en projectleider! Hier heb je geen opleiding voor nodig. Wij gaan jou intern klaarstomen zodat jij deze functie kan bekleden. Mocht je nog vragen hebben over de functie, neem gerust contact met mij op! Druk op solliciteren of geef mij een belletje. Hier rechts staan mijn contactgegevens.

Wat wij vragen

- Technisch ingesteld
- Communicatief vaardig
- Veiligheidsbewust
- Geen hoogtevrees

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een marktconform salaris
- Pensioenregeling
- Reiskostenvergoeding
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via