Monteur Mechanisch Leiderdorp

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Leiderdorp
Salarisindicatie Tussen € 2500,- en € 3000,-

Over de functie

Heb jij een passie voor robots? Ben jij een innovatieve techneut in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens toenemende drukte willen wij ons team van mechanische monteurs uitbreiden.
In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het assembleren en samenstellen van machines.
Ook is het jouw taak om de machines/projecten in de werkplaats van de klant op te bouwen. Dit kunnen robots of kaasverwerkingsinstallaties zijn. Naast mechanische, verricht je ook elektrotechnische werkzaamheden denk daarbij aan de bekabeling en aansluitingen.
Ons klantenbestand bestaat uit zowel Nederlandse als internationale klanten! Dat betekend dat je zomaar een keer naar Dubai moet vliegen! Je bent dus veel onderweg daarom mag je gebruikmaken van een bedrijfsauto! Tevens krijg je een laptop en telefoon. Lijkt deze functie je wat? Vind jij het een uitdaging om zo nu en dan naar het buitenland te gaan? Of heb je vragen? Neem dan contact met mij op!

Wat wij vragen

BBL mechanisch operator (A2/B3) afgerond
kennis van aandrijvingen en besturingen, mechanica
kennis van zwak- en krachtstroom
kennis van materialen en mogelijke bewerkingsprocessen
technische tekeningen kunnen lezen
RVS lassen (TIG)

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via