Projectleider Installatietechniek Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 3500,- en € 4200,-

Over de functie

Jij bent een kei in het in goede banen leiden van projecten! Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van verschillende werktuigbouwkundige installaties (gebouwgebonden) binnen het gestelde budget. Vanaf ontwerp tot oplevering heb je de leiding en stuur je de bij het project betrokken medewerkers, leveranciers en onderaannemers aan. Je kunt goed communiceren. Je bent tactisch. Je vindt geen uitdaging te lastig. Jouw enthousiasme voor een goede oplevering van de door jou gecoördineerde projecten breng je over op jouw collega's en je opdrachtgever!

Wat wij vragen

- Minimaal een afgeronde technische MBO opleiding
- Minimaal 4 jaar ervaring als projectleider
- Je hebt een werktuigbouwkundige of installatietechnische achtergrond gericht op beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties
- Je bent nauwkeurig en beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel
- Je ziet deadlines als een uitdaging
- Je hebt een klantgerichte, collegiale en praktische instelling
- Je bent enthousiast en hebt er zin in om uitdagingen aan te gaan!

Wat wij bieden

Wij zijn een werkgever die staat voor haar mensen. 90% van onze medewerkers geeft ons achten, negens of tienen! Hier zijn wij zeker trots op. Wij bieden je de mogelijkheid je te ontwikkelen in je vakgebied en hebben oog voor jou als persoon. Wij zullen er alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In ons vind je een betrouwbare samenwerkingspartner, die ervoor zorgt dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling en tijd voor tijd regeling. Op deze manier ondersteunen wij jou met ons persoonlijk ontwikkelingsplan optimaal, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kan verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via