Meewerkend Voorman Ter Aar

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Ter Aar

Over de functie

Als Meewerkend Voorman ben jij die kartrekker waar wij naar opzoek zijn! Ben je technisch? Heb je oog voor detail en kwaliteit? En beschik je daarnaast ook over coachende/leidinggevende capaciteiten? Dan ben jij voor ons de ideale mix! De firma waar jij komt te werken is als familiebedrijf specialist in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en verhuren van vrachtwagen trailers. Als meewerkend voorman draag je de eindverantwoording voor het dagelijkse reilen en zeilen op de afdeling Reparatie en Onderhoud. De trailers kunnen van bestaande klanten zijn, van de afdeling verhuur, of 2e hands trailers die weer de markt op gaan. Met jou als meewerkend voorman aan het roer, draag je samen met het team van 4 collega's zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van het afgeleverde onderhouds- en reparatiewerk. In jouw 360 graden rol werk je nauw samen met de afdeling werkvoorbereiding. Zij behouden klantcontact, leveren tekeningen / informatie aan, en bestellen op jouw aangeven de juiste onderdelen. Buiten het daadwerkelijk meewerken op de werkvloer, behoren administratieve taken ook jouw pakket. Denk hierbij aan het bijwonen van overleg, uren verwerking, project administratie, boeken van materialen, inplannen van de medewerkers en het voeren van voortgangs-functioneringsgesprekken.

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bak koffie!

Functie eisen

Onze ideale monteur beschikt over;
- Een afgeronde technische MBO opleiding
- Technisch Inzicht
- Je werkt precies en nauwkeurig, kan werken vanaf tekening
- Je hebt ervaring met Mig/Mag Aluminium
- Kennis / ervaring / interesse in metaal, pneumatiek, hydrauliek en Elektra (24V)
- Reeds aantoonbare ervaring opgedaan als voorman
- Jouw houding is oplossingsgericht, overtuigend, stressbestendig, flexibel, communicatief!

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.

Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via