Carrosseriebouwer Nieuw Vennep

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Nieuw-Vennep
Salarisindicatie € 2400,- tot € 2900,- per maand

Over de functie

Vind jij het heerlijk om de hele dag lekker te sleutelen? Ben jij iemand die snel en oplossend is ingesteld? Dan is Jackling Engineering op zoek naar jou! wij willen ons team namelijk versterken met een collega die werktuigbouwkundig inzicht heeft en een kei is in Aluminium lassen (MIG/MAG) of er open voor staat om dat te worden.

Op onze projectlocatie is het ontwerpen, bouwen, onderhouden en verhuren van vrachtwagen trailers de core-business. Op het project carrosseriebouw, werk je samen met je collega's aan de dagelijkse bouw en opbouw van de trailers. De kale carrosserie wordt vanuit de dealer aangeleverd, waarna jij als monteur alle gewenste aanpassingen / toevoegingen aanbrengt. Hieronder valt het bouwen van de vloer, aanbrengen van leidingwerk / pneumatiek, het interne transportsysteem, de elektra en overige hardware. Als laatst bouw je samen met je collega de complete opbouw.

Wij zijn opzoek naar monteurs die netjes en precies kunnen werken vanaf tekening, oplossingsgericht denken, goed kunnen samenwerken en daarnaast kwaliteitsbewust zijn! Jij als allrounder kunt zowel werken met metaal, leidingwerk als (huis tuin en keuken) elektra werkzaamheden (24V).

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen wij jou graag uit voor een bak koffie!

Wat wij vragen

afgeronde technische MBO opleiding
ervaring met MIG/MAG lassen is een pré
werktekeningen kunnen lezen
ervaring hebben met pneumatische, elektrische en hydraulische systemen is een pré

Wat wij bieden

Ben jij die professionele techneut met een feilloos gevoel voor alles wat te maken heeft met techniek? Zoek dan niet verder en solliciteer! Jackling Engineering heet je welkom in een hecht team van vakmensen en biedt een stabiele basis voor de vervolgstap in jouw carrière. Uiteraard hebben we oog voor jouw CV maar we kijken voornamelijk naar wie jij bent. Wat wil je? Welke kant gaan we met jou op? Wat is voor jou belangrijk? Samen met jou komen wij daar graag achter!

Jackling Engineering is een werkgever die staat voor haar mensen. Wij bieden de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarnaast hebben we oog voor jou als persoon. Bij Jackling kom je terecht op projecten waar je met dezelfde ambitie en drive werkt die we ook van jouw directe collega's vragen. Wij zullen er samen met jou alles aan doen om jou te begeleiden naar de volgende stap in je carrière. In Jackling vind je een betrouwbare samenwerkingspartner voor de lange termijn. Wij zorgen ervoor dat kwaliteit en zekerheid voorop staan. Wij bieden jou een uitstekend pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat jij ook privé jouw doelen en wensen kunt verwezenlijken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via