Aankomend vestigingsmanager technische detachering Regio Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2550,- tot € 4050,- per maand

Over de functie

Fulltime | Sales | Auto van de zaak | Opleidingen en trainingen | Maandelijkse bonus | Goed salaris

In deze afwisselende commerciële job ga jij technici plaatsen op de projecten van onze klanten. Om succesvolle matches te maken ontwikkel je je tot een specialist in het sourcen en recruiten van goede mensen. Jij weet deze technici op te sporen, te triggeren om met jou in gesprek te gaan en vervolgens te doorgronden. Techneuten vertrouwen erop dat jij hen verder kunt helpen in hun loopbaan.
Jij hebt in deze rol vanzelfsprekend een grote commerciele verantwoordelijkheid. Dat betekent niet dat we je continu op de huid gaan zitten met de vraag hoeveel telefoontjes je al gepleegd hebt die dag. Het betekent wel dat we van jou verwachten dat je goede resultaten boekt en voldoende effort en creativiteit investeert in het benaderen en binnenhalen van je nieuwe medewerkers en klanten.
Vanzelfsprekend bespreek je en evalueer je samen met je manager of collega's hoe je dit op de meest effectieve manier kunt doen.

Heel concreet ben je dus met de volgende werkzaamheden bezig:
-Sourcen, recruiten en netwerken om jou eigen medewerkernetwerk uit te breiden
-Sollicitatiegesprekken voeren, je medewerkers begeleiden en evalueren
-Relaties met bestaande klanten onderhouden
-Je netwerk en potentiele klanten actief benaderen en uitbreiden, lekker ondernemen
-Klanten bezoeken en hun vragen inventariseren, biedt jij wat hij vraagt of wat hij nodig heeft ?

Wat wij vragen

- Je hebt een HBO opleiding gevolgd (bv. MER, Economie, commercieel of technische opleiding)
- Je hebt ongeveer een 1 jaar ervaring in een commerciële rol.
- Je hebt een rijbewijs (wel handig als je een auto van de zaak krijgt)

Gezien de groeiambities van ons bedrijf en specifiek de vestiging in Berkel en Rodenrijs zoeken we iemand met veel energie en een resultaatgerichte instelling.
Onze 'speeltuin' is zeker niet alleen tussen 9 en 5 open, dus gretigheid en de wil om snel te leren en groeien is een vereiste.
Verder ben je zelfkritisch, durf je verantwoordelijkheid te nemen en loop je niet met de massa mee. Als je ondernemersambities hebt ga je je bij ons zeker thuis voelen!

Wat wij bieden

Bij JACkLING engineering zijn we op zoek naar iemand met ondernemersambities die zin heeft om onze vestiging in Berkel en Rodenrijs uit te bouwen, samen met Dennis, Jacqueline en de collega's van de vestiging Nieuw-Vennep.

Werken bij JACkLING engineering betekent voor jou: samenwerken met enthousiaste ondernemende collega's, serieus genomen worden, vrijheid in je werk en ruimte voor ondernemerschap. Je krijgt een vast contract, een goed salaris, een pensioenregeling en een auto van de zaak.
Verder ontvang je een iPhone, 27 vakantiedagen en in je salaris zit een mooie maandelijkse bonus.
Om snel op stoom te komen krijg je vanuit onze organisatie verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aangeboden, op het gebied van sales, recruitment maar ook communicatie in het algemeen waar jij de rest van je leven profijt van zult hebben.
Wij stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling door coaching en externe trainingen, denk hierbij extern onder andere aan Krauthammer, ARTRA, Kenneth Smit.

Wij zijn aan het bouwen en groeien en zoeken hiervoor toekomstige vestigingsmanagers, eigen kweek !! En hiervoor investeer jij tijd, drive en commitment en dus je loopbaan.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via