Allround Loodgieter Utiliteit - Capelle aan den Ijssel

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Capelle Aan Den Ijssel
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Capelle aan den Ijssel | MBO

JACkLING is opzoek naar een enthousiaste Allround Loodgieter! Als Loodgieter ben je verantwoordelijk voor alle werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten in de utiliteitsbouw. Deze kennis wordt toegepast in kantoren, scholen, industrie, sportaccommodaties, zorgcentra, collectieve installaties in woongebouwen en overig commercieel vastgoed. De nadruk ligt vooral op ketels, verwarmingsinstallaties, warmtepompen, gas- en waterinstallaties en airconditioning systemen.

In deze functie ben je een belangrijke schakel voor de klanten. Regelmatig ben je het aanspreekpunt voor een "klant in nood", je lost problemen op, voorkomt technische problemen en adviseert de klant.
Daarnaast heb je een veelzijdige maar ook vooral een zelfstandige baan. Je bent verantwoordelijk voor jouw klanten en met meerdere collega's werk je ook in onze storingsdienst in de regio Capelle aan den Ijssel.

Wat wij vragen

- MTS/MBO diploma aangevuld met relevante certificaten;
- In bezit van Rijbewijs B

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Per jaar stellen wij een opleidingsbudget beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor een cursus pomptechniek, stromingsleer of iets anders.
Daarnaast ben je in deze functie veel onderweg, daarom krijg je van ons een complete werkbus geleverd.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via