Technische Dienst Ziekenhuis - Zoetermeer

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Zoetermeer
Salarisindicatie € 2600,- tot € 3200,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Zoetermeer | MBO

Als medewerker technische dienst is het jouw taak om te zorgen dat alle installaties in het ziekenhuis goed werken. Zo ga je aan de slag met verwarming, airco, luchtbehandeling, ketels, elektra, brandmeldcentrales, etc. Jij bent de vakman van de organisatie en iedereen weet jou te vinden als er iets geregeld moet worden. Binnen deze functie krijg je veel vrijheid voor de uitvoering van je werkzaamheden. En daarnaast beschik je zelf over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de servicemonteurs en de onderaannemers. Je verzorgd de administratie met betrekking tot meer- en minderwerk, maakt rapportages en noteert administratieve werkzaamheden met betrekking tot het project. Je stuurt complexe projecten aan en je hebt regelmatig overleg met interne- en externe gebouwgebruikers. Dit doe je allemaal binnen de muren van het ziekenhuis waar veel mensen rekenen op jouw technische kennis!

Wat wij vragen

- MTS/MBO 4 of minimaal 5 jaar ervaring
- VCA-basis diploma

Wat wij bieden

Bij JACkLING stellen wij de techneut centraal en kijken naar jouw wensen en behoeftes. De afgelopen jaren heb je natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan binnen het beheer en onderhoud. Er is een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via