Datamonteur - Den Haag

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Den Haag
Salarisindicatie € 1800,- tot € 2300,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Den Haag | MBO

Wij zijn in de regio Den Haag dringend op zoek naar een datamonteur die ons team wil versterken. We zijn al jaren een stabiele partij op het gebied van data en telecom. Ben jij bekend met panelen en patchkasten en weet je daarnaast wat je aan moet met koperen kabels (cat. 5e, 6, 6a en 7), dan maakt jouw dat een geschikte kandidaat. Naast het aanleggen van werkplekken, in elkaar zetten van patchkasten en het plaatsen van beveiligingsapparatuur zal je ook service en onderhouds werkzaam verrichtten. Ben jij een gedreven monteur, die naast gewone kantoorpanden ook verschillende ministeries en andere overheidsinstellingen wil voorzien van de laatste technieken op het gebied van data, dan is deze functie wat voor jou!

Wat wij vragen

- vanaf MBO niv. 2
- VCA-Basis
- Rijbewijs B

Wat wij bieden

Bij JACkLING Engineering zijn wij er om jou te helpen! Je staat aan het begin van je carrière dus er zijn nog genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Misschien wil je een opleiding volgen of wellicht heb je een cursus op het oog. Met ons opleidingsbudget is er van alles mogelijk. Wij zorgen er voor dat je in jouw regio aan de slag kan. Binnen JACkLING hangt een informele sfeer en staan wij als het nodig is altijd voor je klaar.

2 keer per jaar zal er een gesprek plaatsvinden waarin wij samen kijken naar de doorgroeimogelijkheden voor jou. Hierdoor kom je niet stil te staan en maak je het beste van je carrière! Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct op deze functie en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook altijd appen als je nog vragen hebt over de vacature.

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via