AV Technicus - Roosendaal

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Roosendaal

Over de functie

Jackling is op zoek naar een audiovisuele kenner! Jij bent iemand die het leuk vind om in je vrije tijd te bezig te zijn met audiovisuele techniek. Tegenwoordig kan het hele huis met één centrale "afstandsbediening" bediend worden. Lichten wat zachter, geluid wat harder, televisie aan, oven voorverwarmen, dit kan niet alleen thuis, maar ook op de meest luxe superjachten! Op deze superjachten ga jij de mooiste en nieuwste technologie installeren en programmeren. Gehele home cinema sets die met voorzichtigheid gepositioneerd en geplaatst moeten worden. Als audiovisuele gek haal je hier meer dan voldoening uit en behoud je altijd kwaliteit. Jou hebben we nodig!

Wat wij vragen

- Leergierigheid
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Kennis van Crestron
- In staat te solderen
- Kennis van A/V technieken ( denk aan HDMI, glasvezel, COAX etc. )
- Bereid om te reizen indien gevraagd

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Per jaar stellen wij een opleidingsbudget beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor een verdiepende cursus.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via