Werkvoorbereider Elektrotechniek Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie Tussen € 2800,- en € 3300,-

Over de functie

Vind jij het leuk om te organiseren? Ben jij een echte teamplayer en klantgericht? Lees dan snel verder!
JACkLING engineering is namelijk op zoek naar een werkvoorbereider in de elektrotechniek. Als werkvoorbereider heb je een veelzijdige, afwisselende job. Je gaat je bemoeien met verschillende processtadia. Je begint met het analyseren van de situatie bij de klant, schetst een voorlopig ontwerp ter plekke en werkt dat vervolgens uit op je werkplek. Denk aan de berekeningen maken over hoeveel van welke materialen benodigd zijn. Verder bepaal jij hoeveel en welke monteurs aan de slag moeten. Nauwkeurigheid is hierbij erg belangrijk!
Vervolgens koppel je alles terug naar de klant en licht je het project toe. Als de klant net zo enthousiast is als jijzelf dan is het aan jou om samen met de projectleider het plan te verwezenlijken! Zie jij jezelf deze functie vervullen? Neem dan contact met mij op!

Wat wij vragen

Je bent een communicatief sterke specialist met een technische achtergrond
MBO-niveau (bij voorkeur aangevuld met VEV-EMSI of VEV-TSI)
Sterke affiniteit met elektrotechniek
Je kunt jouw ideeën helder overbrengen
Je weet klantwensen te vertalen naar werkbare oplossingen
Omdat je als werkvoorbereider elektrotechniek zowel interne als externe contacten onderhoudt, is het van belang dat je een echte teamplayer bent, die knopen kan doorhakken en beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel

Wat wij bieden

Als collega van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding tijdens jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist een stap wilt maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze kantoren mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een goed contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Alles op een rijtje:
- Een goed salaris en altijd op tijd gestort
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien d.m.v. cursussen/opleidingen
- Bij gebleken geschiktheid uitzicht op een onbepaalde tijdscontract
- Een vaste contactpersoon/projectmanager
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd)
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via