BIM Modelleur - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie € 2800,- tot € 3100,- per maand

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | MBO

Als Modelleur maak jij het 3D-model waarmee het ontwerp gevisualiseerd wordt, en voorzie je dit model van informatie waardoor dit een volledig BIM-model wordt. Je schakelt veel binnen het ontwerpteam, werkvoorbereiders en projectcoördinatoren en collega’s in de uitvoering. Projecten voer je in samenwerking uit voor onze interne klanten op verschillende afdelingen. Het is een afwisselende baan met ruimte voor eigen initiatief, waarbij jij meewerkt aan diverse multidisciplinaire projecten. De BIM-kennis die je opdoet in de projecten neem je mee en weet jij door te voeren. Je signaleert vroegtijdig risico’s in het ontwerp, denkt mee en participeert in ontwikkelingstrajecten over BIM-toepassingen, -processen en -vaardigheden.

Wat wij vragen

- MBO/HBO
- Ervaring met Revit en/of 3D autocad

Wat wij bieden

Je hebt natuurlijk al flink wat ervaring opgedaan de afgelopen jaren en dat is een mooie basis om op door te bouwen. Per jaar stellen wij een opleidingsbudget beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Dit kan je bijvoorbeeld inzetten voor een verdiepende cursus Revit of iets anders.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via