Projectleider - Rotterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau HBO/WO
Standplaats Rotterdam
Salarisindicatie Tussen € 3000,- en € 4200,-

Over de functie

Goede arbeidsvoorwaarden | 40 urige werkweek | Regio Rotterdam | HBO

Als projectleider bij JACkLING Engineering ben je een natuurlijke leider, deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden en haal je veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen tot zo’n € 1 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en soms multidisciplinair van aard (E/W & Bouw). Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat.

Wat wij vragen

- HBO (werkervaring) met aanvullende opleidingen
- VCA VOL

Wat wij bieden

Als projectleider bij JACkLING Engineering weten wij dat wij kunnen bouwen op jouw kennis en ervaring. Maar voor elk persoon zijn de wensen en behoeftes anders en het is aan ons om daar voor jou zo goed mogelijk op aan te sluiten. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om minder ervaren collega’s onder je hoede te nemen zodat zij wat van jouw ervaring kunnen leren. Maar wellicht heb je de behoefte om jezelf nog verder te ontwikkelen of eventuele verdiepende cursussen te volgen. Ook dat is mogelijk bij JACkLING Engineering.

Wij zorgen er voor dat er een goede balans bestaat tussen werk en privé. Bij Jackling vinden wij familie erg belangrijk en dit staat bij ons ook altijd voorop. Mocht je een overstap overwegen dan willen wij jou daar graag bij helpen om er voor te zorgen dat je dat alles vlekkeloos verloopt. Herken jij je in onze denkwijze en in de functie dan zie ik jouw sollicitatie graag tegemoet!

Aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via