Elektromonteur Utiliteitsbouw Amsterdam

Vacature doorsturen
 
Opleidingsniveau MBO
Standplaats Amsterdam
Salarisindicatie € 2650,- tot € 3150,- per maand

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een elektromonteur in de omgeving Amsterdam die graag aan het werk wil in de Utiliteitsbouw. Je gaat binnen het team elektro aan de slag met het trekken van draad, monteren van kabelgoten, frezen van leidingen en het afmonteren van divers schakelmateriaal. Je overlegt met je collega’s of je de werkzaamheden goed gedaan hebt. Daarna sluiten jullie samen de groepenkasten aan en monteren het schakelmateriaal af.
Je houdt je bezig met zowel ruwbouw als afbouw en bent bekend met de nieuwe materialen zoals flexbuizen. Verder is zelfstandig tekening/schema lezen een pré.
Het werk is voor langere tijd en de project locaties varieren van kantoorgebouwen, zorginstellingen, overheidsgebouwen tot en met de industrie. Kortom heel afwisselend en steeds weer uitdagend.

Wat wij vragen

- MBO Monteur Elektrotechnische Installaties
- Enige ervaring in de elektrotechniek/installatietechniek
- Rijbewijs B
- Woonachtig in omgeving Amsterdam - Zaanstad
- Seriematig werken leuk vinden

Wat wij bieden

Als medewerker van JACkLING Engineering kan je rekenen op goede begeleiding in de loop van jouw carrière. Of je nu wilt doorleren of juist die stap wil maken in je loopbaan wij zijn er om je daar bij te helpen. Binnen JACkLING Engineering hangt een informele sfeer en staan wij voor jou klaar. Je kunt altijd naar binnen lopen bij een van onze vestigingen mocht je vragen hebben, de deur staat voor je open. Daarnaast bieden wij onze medewerkers een vast contract aan en hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- VCA opleiding als je deze nog niet hebt of is verlopen;
- Begeleiding vanuit het project;
- Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd);
- Mogelijkheid om opleidingen/cursussen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen;
- Een jaar contract en bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast contract.
Vacature doorsturen
 
Deel deze vacature via